Sintija Birzkopa

Dalība eksperimentā un pirmās emocijas

Īsumā varu teikt, ka esmu sieviete ideālā vecumā (nupat nosvinēju 35. dzimšanas dienu). Savā dzīvē esmu sasniegusi daudz labu lietu. Labākās sajūtas man, diemžēl, ir mainījušas manu ķermeni – zem sirds esmu iznēsājusi četrus bērnus. Bērni lieli, bet viduklis vairs nav tāds, ka būtu prieks skatīties…

Strādāju skaistumkopšanas nozarē un nereti kāda kliente pajautā – vai tu gaidi bērniņu ?! Tas, protams, ir saistīts ar manu izskatu un jaunajām attiecībām.

Nolēmu, ka man vairs nav ko zaudēt un vēlos pieteikties WaistTrainer korsetes eksperimentam. Ļoti, ļoti gaidīju savu DPD kurjeru. Tiklīdz tiku līdz korsetei, uzreiz to pielaikoju.

Pirmajā reizē domāju, ka nevarēšu ar to pastaigāt, bet tagad tas ir kā rituāls un ar to ir ļoti ērti. Savā laikā esmu izmēģinājusi dažādas diētas, kā arī dažādas korsetes un koriģējošu apakšveļu, bet ļoti labi redzu atšķirību starp tām un šo korsete. Šī korsete ir ļoti stingra un neveido “krokas”. Rezultāti attēlos runā paši par sevi. Tūlītējs ieguvums – 3 cm viduklī.

Sintija izmantoja lateksa Waist Trainer korseti ar lencītēm.

Sveiks atkal! 😊
Ir pagājusi apmēram nedēļa, kopš esmu aktīva korsetes nēsātāja. 😊
Es varu pastāstīt, kā man iet. Jūsu ieskatam pievienošu arī bildes, jo tajās vislabāk var redzēt rezultātu. 🤗

Pirmajā dienā, domāju, ka būs ļoti grūti sarast ar korseti, jo pat ar visu papildus āķu rindu knapi tiku iekšā. 🤭 Bet ar katru dienu sapratu, ka varu un nav tik traki, kā likās.

Pēc nedēļas es noņēmu āķu rindu, jo mans viduklis pielāgojās maniem jaunajiem standartiem. Neatceros tos laikus, kad būtu bijusi tādā “smilšu pulksteņa” izskatā. 🤗 Esmu atkal iemīlējusies sevī. ❤️ Man ļoti patīk, ka mugura vairs nesāp. Korsete dabiski notur muguru taisni. 😊
Paldies! 😊