Merili

Dalība eksperimentā un pirmās emocijas

Merili Sõrmus - naiselik.ee

Mani sauc Merili, Man ir 29 gadi, esmu 4 bērnu māte. Tā kā kopš ceturtā bērna piedzimšanas ir pagājuši vien 8 mēneši, ir pēdējais laiks pirms vasaras nedaudz uzlabot savu fizisko formu.

Papildus dažiem liekajiem kilogramiem mani moka arī muguras sāpes un slikta stāja. Man ir nepieciešama spēcīgāka korsete, kas nodrošinātu labu efektu. Par Waist Trainer korseti uzzināju no Instagram. Ieraudzīju sludinājumu zīmola lapā, kurā tika meklētas sievietes, kas vēlētos izmēģināt viņu produktu. Jāatzīst, ka sākumā domāju, kāpēc gan to neizmēģināt, ko gan es varētu zaudēt. Bet tad atkal sāku domāt, ka šis produkts labāk piemērots kādam citam, nevis man. Vakarā pastāstīju par šo eksperimentu vīram un viņš mani vēl vairāk iedrošināja un ieteica pieteikties. Galu galā, nav ko zaudēt. Viņš teica, ka korsete noteikti būs lieliski piemērota manām muguras sāpēm, labi tās novērsīs, nodrošinās labāku stāju un arī palīdzēs atbrīvoties no liekajiem cm. Noteikti motivēs mani doties uz sporta zāli. Tā nu es saņēmu savu nosūtīju aprakstu par sevi un attēlu. Mani izvēlējās un es esmu pateicīga, ka piedalījos eksperimentā un varēju izmantot šo korseti. Es jau ar nepacietību gaidu savu pirmo korsetes nēsāšanas reizi.

Pirmā diena bija ļoti neparasta, jo parasti valkāju brīvas drēbes. Tagad drēbes pēkšņi bija ļoti šauras. Neierasti, bet cik brīnišķīgi korsete pieguļ un atbalsta. Prieks skatīties spogulī 🙂 sēžot viss ir gluds un nekas nekur nekarājas. Lieliski !!! Ar nepacietību gaidu, kad atkal nēsāšu waist trainer korseti!

Skatīšos, kā mans ķermenis pie tās pieradīs, noteikti gribētu veikt arī ikdienas vingrinājumus ar korseti. Bet es drīzāk teiktu, ka korsete dzīvojoties ar bērniem drīzāk atbalsta, nevis traucē. Man ļoti patīk to valkāt! Esmu ļoti priecīga, ka izdomāju to izmēģināt un neko nenožēloju.

Dažas nedēļas pēc korsetes lietošanas sākuma

Šo konkrēto modeli https://waisttrainer.lv/veikals/elpojosa-lateksa-waist-trainer-korsete-miesas-krasas/ lietoju jau pāris nedēļas. Ziniet, tas ir pārsteidzoši, kā viens korsete var mainīt dzīvi. Mana vidukļa apkārtmērs ir samazinājies par pāris cm. Korsete ir veicinājusi manu svara samazināšanos, un es jau tagad izskatos labāk.

Esmu ļoti pateicīga, ka Waisttrainer komanda izvēlējās mani, lai testētu viņu produktu. Ja viens produkts var palīdzēt mazināt veselības problēmas, piemēram, muguras sāpes, padarīt jūsu figūru sievišķīgāku, palielināt pašapziņu, šis produkts sevi ir pierādījis. Tā kā mana mugura ir vāja un 4 bērnu kopšana to ļoti noslogo, labs atbalsts un taisna stāja manā dzīvē šobrīd ir ļoti svarīgs.

Mans 13 gadus vecais dēls ir ar kustību traucējumiem, man viņš ik dienu ir jāceļ, un waisttrainer korsete ir bijis milzīgs palīgs. Tā atbalsta un neļauj veikt nepareizas kustības, kas ir lielisks palīgs bērnu celšanas laikā. Kopš korsetes valkāšanas man nav bijušas muguras sāpes. Turklāt, staigājot ārā ar manu 9 mēnešu veco bērnu, tā notur manas krūtis un es izskatos lieliski!!!

Kad es sāku eksperimentu, es izmantoju M izmēra korseti https://waisttrainer.lv/veikals/elpojosa-lateksa-korsete-ar-lencitem/ Tagad, kad korsete kļuvusi pārāk liela, es izmantoju auduma korseti, S izmēru. Man ļoti patika pirmā modeļa plecu siksniņas, tās nodrošināja vēl labāku atbalstu.

Tagad, kad laiks ir siltāks, man šķiet ērtāka korsete bez lencītēm. Waisttrainer korsete noteitki ir sevi attaisnojusi, es to ieteiktu ikvienai, īpaši jaunajām māmiņām, jo mana vēdera izskats ir ievērojami uzlabojies, un, barojot bērnu ar krūti, mana mugura nav izliekusies.

Es to sirsnīgi iesaku un pati ar prieku to valkāju.

Eksperimenta beigas un kopsavilkums

Mana sadarbība ar WaistTrainer tuvojas noslēgumam, taču pavisam noteikti ne ar pašu produktu.
Ar korsetes palīdzību es varu turpināt savu iesākto ceļojumu pretī sevis labākai versijai, par ko esmu ļoti priecīga.
Pusotra mēneša laikā korsete ir kļuvusi par manu neatņemamu pavadoni.
Visi smagie darbi un lielākā daļa pastaigu, kā arī ierastās mājas uzkopšanas dienas ir veiktas, valkājot to.
Aplūkosim plusus:
* muguras sāpes ir pazudušas no brīža, kad to uzvilku, un nav atgriezušās.
* stāja ir labāka nekā iepriekš.
* vizuāli izskatos slaidāka
* garie braucieni ar automašīnu ir kļuvuši patīkamāki.
* ievērojami samazinājies uzņemtās pārtikas dauzums. Korsete neļauj vēderam izstiepties un “pilna vēdera” sajūta rodas ātrāk.
* vidukļa apkārtmērs ir samazinājies no 78 cm līdz 69 cm.
* ievērojami palielinājusies pašapziņa.
* korsete palīdz pareizi noturēt ķermeni, ceļot svarus.
* ir palīdzējusi atgūties pēc grūtniecības un uzlabot vēdera ādas izskatu
* korseti ir ērti valkāt.
* tā ir elpojoša un nerada svīšanu.
Man korsetes valkāšana ir bijis labākais lēmums. Es noteikti turpināšu to valkāt.
Korsete mani motivēja vairāk kustēties, un kopš tā nēsāšanas esmu zaudējusi vairākus kilogramus, par ko arī priecājos.
Vasaru sagaidīju slaidāka 🙂 Esot pludmalē kā 4 bērnu māmiņa, es varu būt apmierināta ar sevi un ticu, ka produkts arī turpmāk palīdzēs man sasniegt lieliskus rezultātus. Esmu laimīga, ka man ir šis produkts, un priecājos, ka varu turpināt to valkāt.
Es ieteiktu visiem to izmēģināt, noteikti nenožēlosiet.
Paldies WaistTrainer komandai, ka izvēlējāties mani. Jūs esat man dāvājuši labāku formu un augstāku pašapziņu.