Kristin Loime

Dalība eksperimentā un pirmās emocijas

Es jau ilgu laiku domāju un skatījos uz Waist trainer korsetēm bet nebiju uzdrošinājusies pasūtīt. Tagad man ir iespēja piedalīties šajā eksperimentā. ☺️

Esmu 2 bērnu māmiņa, un visu mūžu esmu bijusi diezgan formīga. Šodien visu dienu nēsāju elpojošo lateksa waist trainer korseti.

Tā nebija smaga vai neērta. Tieši pretēji – tā ļoti atbalstīja manu muguru un uzlaboja stāju. Es diezgan ilgi braucu ar automašīnu, un bija ļoti patīkami būt taisnā, staltā pozā pie stūres, citādi es vienmēr esmu sakumpusi. Kad korsete ir uzvilkta, tā psiholoģiski neļauj apēst tik daudz 😁.

Korsete piegulēja ļoti labi, sākotnēji baidījos, ka varbūt korsetes apakšējā mala rullēsies uz augšu vai nesēdēs uz gurniem, taču patiesībā tā sēž ļoti labi.

Tā kā man ir arī sāpes muguras lejasdaļā un man daudz jāceļ un jānesā mans mazākais bērns, visu dienu varēju pavadīt bez muguras sāpēm. Parasti naktī man ļoti sāp muguras lejasdaļa un es nevaru pat apgriezties, bet šovakar es gulēju bez sāpēm. Domāju, ka korsete vienkārši neļāva man veikt nepareizas kustības. Neatkarīgi no tā, vai tā bija sagadīšanās vai nē, varēšu par to pārlieicināties 1,5 mēnešu garumā☺️.

Korsete ļoti jauki izceļ vidukli . Mans bērns mani ieraudzīja pēc korsetes uzvilkšanas un teica, ak mans dievs, tu tajā izskaties divreiz tievāka 😁 Bērni taču nemelo, vai ne 🤥? 🤣 Tā lika man uzreiz justies sievišķīgākai, iztaisnoties un justies pārliecinātākai.

Trīs nedēļas pēc…

Šodien es varu uzvilkt savu L izmēra korseti uz pēdējās āķu rindas🙏☺️
Muguras sāpes korsetes nēsāšanas laikā un naktī ir pazudušas. Ir dienas, kad neesmu korseti nēsājusi, tad arī muguras sāpes atgriežas. Acīmredzot, bez korsetes es savu ķermeni turu nepareizā stāvoklī.

Tā kā man joprojām ir diezgan plati gurni, tad L izmēra korsetes pēdējā āķu rindā veido nelielu kroku. Gurni nesamazinās bez diētas. Es neesmu ievērojusi diētu, bet korsete darbojas. Jūs varat redzēt, kā sāk veidoties un izceļas vidukļa daļa.
Korsetes saņemšanas dienā mans vidukļa apkārtmērs bija 89 cm, šodien bez korsetes tas bija 83 cm. Ar L izmēra korseti vidukļa apkārtmērs bija 80 cm. 😍🙏

Eksperimenta beigas un kopsavilkums

Šī ir bijusi aktīva vasara, un tajā ir bijis daudz aktivitāšu.

☀️☀️☀️☀️☀️
Varu teikt tikai labāko par Waist Trainer korseti😊
Mans lielākais pārsteigums bija tas, ka bez diētas ievērošanas esmu zaudējusi 3-4 kg.

Kad sāku, mans vidukļa apkārtmērs bija 89 cm, šodien tas ir 79-81 cm.
Atklāti jāatzīst, ka karstās vasaras dienās es to nevalkāju 😃 Vēsākā laikā to ir lieliski vilkt, tā pat sasilda. Tā kā es daudz svīstu, karstā laikā ar korseti man bija grūti.

Par laimi, korseti nav jānēsā visu dienu, lai gūtu labu efektu. Dažas stundas dienā ir labi. Turklāt manas muguras sāpes korsetes nēsāšanas laikā pilnībā izzuda. Arī strādājot sēdošu darbu vai vadot automašīnu, mana mugura bija taisna.
Tagad, kad karstā laikā to nevalkāju, muguras sāpes ir atgriezušās.

Nēsājot korseti sanāca arī pārēsties, tad jutos diezgan slikti. Sākumā bija tā, ka aizmirsu paēst, jo nebija apetītes. Pēc tam, kad biju izsalkusi, es pārēdos, kam sekoja ļoti nepatīkama pašsajūta. Bija jāiemācās ēst mazākas porcijas un neaizmirst paēst.

Lai gan man šādas pārmaiņas bija tikai nēsājot korseti, neveicot papildu fiziskās aktivitātes un nekontrolējot uzturu, sievietēm, kuras dara visu kopā, rezultāti noteikti būs vēl labāki. Ja jums ir spēcīgs gribasspēks un vēlme zaudēt lieko svaru, ar waisttrainer korsetes palīdzību Jūs noteikti ātri sasniegsiet rezultātu. Turklāt, Jūs jutīsieties sievišķīgāka un pašpārliecinātāka jau no paša svara zaudēšanas procesa sākuma.
Tiem, kam ir muguras sāpes, pamēģiniet, un jūs to nenožēlosiet. Produkts noteikti ir arī lielisks palīgs pēc dzemdībām un ikdienā esot ar maziem bērniem.

Man ir liels prieks, ka varēju piedalīties šajā eksperimentā un beidzot varēju izmēģināt šo produktu. Reizēm nedaudz palaidos un nebiju tik strikta, taču, ja ir mēķis un skaidra vīzija, nav attaisnojumu to nevelkāt. Ja nepieciešams, paņemiet pārtraukumu un pēc kāda laiciņa turpiniet. ❤️

Es arī vēlos teikt lielu paldies Waisttrainer.lv darbiniekiem, un es noteikti ieteiktu nebaidīties lūgt viņu palīdzību. Viņi vienmēr atsaucas un ir ļoti draudzīgi, jauki un izpalīdzīgi.❤️

Tas ir tik forši, ka mani izvēlējās šādam eksperimentam un man tika dota iespēja izmēģināt šo produktu.